Vooraankondiging bijeenkomst Bouwend Nederland
28 mei 2021

Samen met Bouwend Nederland organiseert RNOB op 30 september 2021 een middag over emissieloos bouwen. Hoe gaan we in de toekomst zorgen dat de bouw van bijvoorbeeld woningen en bedrijven emissieloos is? Hoe besparen we tot die tijd zo veel mogelijk CO2 en stikstof? 

delen

Rien Wijdeven, wethouder gemeente Bernheze, bereidt deze middag namens RNOB voor. “Het is een initiatief vanuit het Schone Lucht Akkoord”, vertelt hij. “Diverse bedrijven zullen er hun innovatieve mobiele werktuigen laten zien. Niet alleen voor in de bouw, maar bijvoorbeeld ook voor het onderhoud van het openbaar groen. Op deze middag ondertekenen RNOB, de afzonderlijke gemeenten en waterschappen, bouwbedrijven en Bouwend Nederland (voorzitter Maxime Verhagen) het convenant ‘Emissieloos bouwen’ voor de regio Noordoost Brabant.”  


Voor wie?
De bijeenkomst is bedoeld voor ondernemers uit de bouwsector, leden van Bouwend Nederland en ambtenaren van gemeenten en waterschappen. Locatie, programma en andere bijzonderheden worden zo snel mogelijk bekend gemaakt. Reserveer alvast deze datum in uw agenda: 30 september 2021!