Mensenwerk juni-juli 2023
10 juli 2023

Samenwerken is mensenwerk. Mensen die onze regionale samenwerking verlaten, willen we op deze manier graag bedanken voor hun inzet. Nieuwkomers heten we van harte welkom en we wensen hen veel succes en plezier in hun nieuwe rol.

delen
  • Wethouder Jos den Otter (Vught) is de nieuwe bestuurlijke trekker Wonen. Hij is ook portefeuiilehouder Wonen voor de gemeente Vught.

  • Vanwege een ‘transfer’ van Mijngemeentedichtbij naar de gemeente ’s-Hertogenbosch gaat Fridthjof Leerdam stoppen als secretaris van de kopgroep Werkgelegenheid van het programma Economie. Er is nog geen opvolger. Ook stopt hij als projectleider van de regionale klimaatrisico-dialogen binnen het programma klimaatadaptatie van RNOB. Linda van der Zee (gemeente Maashorst) gaat deze taak van Fridthjof overnemen.

  • Marlie van Santvoort verlaat het Waterschap Aa en Maas voor een nieuwe baan. Haar rol als adviseur Water voor de regionale programma’s van RNOB wordt tijdelijk waargenomen door Ton Cornelissen.

 

Wisselingen van de wacht?

Zijn er wisselingen van de wacht of bijzonderheden te melden over collega’s in de regio? Geef het aan ons door via secretariaat@rnob.nl.


Meer over: Organisatie