Mensenwerk juli 2020
02 juli 2020

Samenwerken is mensenwerk. Mensen die onze regionale samenwerking willen we graag bedanken voor hun inzet. Nieuwkomers heten we van harte welkom en we wensen hen veel succes en plezier in hun nieuwe rol.

delen

Zijn er wisselingen van de wacht of bijzonderheden te melden over collega’s in de regio? Geef het door aan secretariaat@regionoordoostbrabant.nl.

  • Theo Lemmen, wethouder van Grave sinds maart van dit jaar, heeft Ben Peters opgevolgd in het poho Ruimte en mobiliteit
  • Juul Cornips, griffier van de gemeente Mill en Sint Hubert, begint na de zomervakantie aan een nieuwe uitdaging. Hij wordt griffier bij de gemeente Renkum. Sjoerd Wannet is de nieuwe griffier van Mill en Sint Hubert.
  • Tobias Renner, programmamanager Klimaatadaptatie, is sinds 1 juli aan de slag bij de provincie Noord-Brabant. Rob Bonte van Royal HasKoningDHV is hem opgevolgd als programmamanager bij Regio Noordoost Brabant.
  • Moritz Böhmer, wethouder van Landerd, wordt per 1 augustus a.s. manager bij de omgevingsdienst ODBN. In Landerd wordt hij opgevolgd door Riny van Rinsum.

Meer over: Organisatie