Mensenwerk december 2021
22 december 2021

Per 1 januari a.s. verwelkomen we twee nieuwe gemeenten in onze regio: Land van Cuijk en Maashorst. Met respectievelijk Wim Hillenaar en Paul Rüpp als waarnemende burgemeesters. Door het verdwijnen van de gemeenten Boxmeer, Cuijk, Uden, Grave, Landerd, Mill en St. Hubert en Sint Anthonis gaat Noordoost-Brabant van 16 naar 11 gemeenten. 

 

delen

Wij willen alle bestuurders, raadsleden en medewerkers van deze gemeenten hartelijk danken voor hun inzet voor onze regionale samenwerking in de afgelopen periode. In het bijzonder de bestuurlijke trekkers van regionale programma's en thema's en de leden van de Klankbordgroep Raadsleden.

 

En we heten alle bestuurders, raadsleden en medewerkers van het Land van Cuijk en Maashorst van harte wekom in onze regio! 


De regio Noordoost-Brabant ziet er vanaf 1 januari 2022 als volgt uit:

 

 

Overige personele wijzigingen:

  • Tim Zwanikken vervult sinds 1 december jl. tijdelijk de functie van Regisseur Wonen. Tim is planoloog en heeft onder andere meegewerkt aan Omgevingsagenda Brabant-Limburg.
  • Laurens Wols, beleidsadviseur natuur en landschap van de gemeente Vught, is per 1 december de nieuwe Regisseur Natuur en Landschap. Hij heeft het stokje overgenomen van Maartje van Lieshout. 
  • Milou Bosten volgt Pim Pellegrom per 24 december als Regisseur Innovatieregelingen. Milou is werkzaam bij Erac.
  • Angelique Hermens uit de gemeente Land van Cuijk is per 1 januari a.s. de opvolger van Mechie Beurskens als secretaris Kopgroep Transitie landbouw. Angelique heeft zich vanuit de gemeente Sint Anthonis jarenlang ingezet voor een mooi en vitaal buitengebied. 
  • Esmee van Selst van Royal HaskoningDHV volgt Chris van Langevelde per 1 januari a.s. tijdelijk op als Adviseur Mobiliteit.  

 

Samenwerken is mensenwerk
Zijn er wisselingen van de wacht of bijzonderheden te melden over collega’s in de regio? Geef het door aan secretariaat@rnob.nl.


Meer over: Organisatie