Klimaat2Daagse 3 en 4 november
19 juli 2021

De vierde editie van de regionale Klimaat2Daagse zal plaatsvinden op 3 en 4 november van dit jaar. Reserveer deze data alvast in uw agenda!

delen

Deze werkconferentie is bedoeld voor medewerkers en bestuurders van gemeenten, waterschappen, provincie en andere partijen die zich bezighouden met het inspelen op het veranderende klimaat. Tijdens de Klimaat2Daagse zal dieper worden ingegaan op lopende projecten in Noordoost-Brabant. Ook gaan de deelnemers kennis en ervaringen uitwisselen en veel van elkaar leren.

De organisatie is druk bezig met alle voorbereidingen. Het beloven weer twee inspirerende dagen te worden waarin de deelnemers digitaal en fysiek op pad gaan in de wondere wereld van klimaatadaptatie. Het programma en de uitnodiging volgen na de zomer.

Meer weten over het programma Klimaatadaptatie? Lees het laatste nieuws over alle projecten en activiteiten in de nieuwsbrief van juli 2021. Maak onder andere kennis met Anita de Smit, de nieuwe Regisseur Klimaatadaptatie van RNOB.

De regionale Klimaat2Daagse is een initiatief van RNOB en wordt georganiseerd samen met de werkregio's As50+, Land van Cuijk en Meierij. 


Meer over: Klimaatadaptatie