Hybride werken, we zijn er klaar voor!
28 mei 2021

Dat is de titel van de werkgeverscampagne van SmartWayZ.NL om de combinatie van zowel thuis als op locatie werken te stimuleren.

delen

In 2020 maakten we kennis met hybride werken: gedeeltelijk thuis, gedeeltelijk op bijvoorbeeld kantoor of fabriek. Steeds meer bedrijven en werknemers zien de voordelen van hybride werken in waaronder minder CO2-uitstoot, flexibiliteit, hogere productiviteit, minder reistijd én meer ontspannen, buiten de spits, reizen. 

SmartWayZ.NL sluit met deze campagne aan bij het landelijke initiatief van mobiliteitsplatform ‘Zo Werkt Het’ om hybride werken te behouden binnen het bedrijf. 

 

Hybride Challenge Week: 14 tot en met 18 juni
Van 14 tot en met 18 juni organiseert 'Zo Werkt Het' de Hybride Challenge Week. In deze werkweek worden werkgevers én werknemers per dag meegenomen in de nieuwe manier van werken. Zo maken bedrijven op een laagdrempelige manier in korte tijd kennis met alle voordelen van hybride werken. Deze week biedt dagelijks inspirerende webinars met nieuwe inzichten voor o.a. een comfortabelere, duurzamere en vitalere manier van werken. Zo Werkt Het Hybride!

Als partner van SmartWayZ.NL ondersteunt RNOB deze werkgeverscampagne vanuit onze toekomstgerichte slimme mobiliteitsaanpak. "Ook als gemeenten en waterschappen zijn we werkgevers, dus mis deze kans niet", aldus Harry van Rooijen, voorzitter van het portefeuillehoudersoverleg Ruimte, mobiliteit en wonen.

 

Ga voor alle informatie naar de website van SmartWayZNL. 

 


Meer over: Slimme mobiliteit