Doe mee aan het onderzoek naar bereikbaarheid in Noordoost-Brabant
30 mei 2024

Een goede bereikbaarheid is belangrijk voor iedereen in Noordoost-Brabant. Om de bereikbaarheid van voorzieningen te verbeteren, met name in dorpen en kernen, doen de gemeenten onderzoek naar de beleving van bereikbaarheid in onze regio.  

delen

De gemeenten zijn benieuwd naar de ervaringen die inwoners hebben wanneer ze zich verplaatsen met verschillende vervoermiddelen. Waar lopen ze tegenaan, wat zijn hun wensen? 

 

Doe ook mee!

Uw mening is belangrijk. Doe dus ook mee aan het onderzoek, het kost ongeveer 10 minuten van uw tijd. Het invullen van de vragenlijst kan tot en met 17 juni a.s.

 

Naar de vragenlijst

 

De gemeenten willen vooral die inwoners bereiken die niet altijd een vragenlijst invullen. Hulp bij het delen en invullen van de vragenlijst is dan ook welkom.


Groepsgesprekken

RHKDHV organiseert ook groepsgesprekken over de bereikbaarheid in Noordoost-Brabant. Heeft u belangstelling om hieraan mee te werken, stuur dan een mailtje naar kaya.voskuil@rhdhv.com

 

Met dit onderzoek geven de gemeenten invulling aan de opgave ‘Bereikbaarheid voor iedereen’ uit de Prioriteitennnota van RNOB. Het wordt uitgevoerd door Royal HaskoningDHV (RHDHV) en gecoördineerd door RNOB.

 

Vervolg

In september van dit jaar is het onderzoek afgerond. Dan worden de resultaten bekend gemaakt.  Gemeenten krijgen door dit onderzoek inzicht in de mate van bereikbaarheid voor iedereen en handelingsperspectief voor verbetermaatregelen. De uitkomsten zijn ook van belang voor de regionale dorpenstrategie.