3+4 november Regionale Klimaat2daagse
28 oktober 2021

Ga mee op Klimaatsafari! 
Zowel het veranderende klimaat als 'wildlife' tijdens een safari kunnen gevaarlijk zijn. Vandaar dat wij, de samenwerkende gemeenten en waterschappen in RNOB, u tijdens de Regionale Klimaat2daagse op 3 en 4 november a.s. gaan voorzien van een goede voorbereiding en uitrusting om met uw lokale klimaatuitdagingen aan de slag te gaan.

delen

Van klimaatbestendige nieuwbouw tot vergroeningsprojecten en van de klimaatonderlegger tot bedrijventerreinen; tijdens de Klimaat2daagse nemen wij u in de ochtend graag mee langs al deze thema’s en projecten in de regio. Dat gebeurt online. In de middag kunt u mee op groen-safari door 's-Hertogenbosch (3 november) of op safari in een Beekdal (4 november).

Anita de Smit, Regisseur Klimaatadaptatie RNOB: “In de regio werken we volop aan klimaatadaptatie. Samen hebben we in 2021 mooie resultaten weten te behalenn en daar zijn we trots op. We vertellen u er graag over tijdens de Klimaat2daagse. Kijk en doe vooral mee!” 

Voor wie?
De jaarlijkse Klimaat2Daagse is bedoeld voor medewerkers en bestuurders van gemeenten, waterschappen, provincie en andere partijen die zich bezighouden met het inspelen op het veranderende klimaat.


Meer weten of aanmelden?

Bekijk hier het volledige programma. Het ochtendprogramma is online, de excursies in de middag zijn op locatie. 

 


Meer over: Klimaatadaptatie