Subsidieregeling Economie en Innovatie 1 mei open
30 april 2020

De subsidieregeling Economie en innovatie Noordoost-Brabant is vanaf 1 mei weer open! De regeling is bedoeld voor (samenwerkende) mkb-ondernemers met innovatieve projecten op gebied van transitie landbouw, klimaat, energie en voeding & gezondheid.

delen

Ondernemers kunnen de subsidie bijvoorbeeld inzetten voor een haalbaarheidsstudie, het maken van een prototype of voor onderzoek naar mogelijke verkoopkanalen. In deze bijzondere tijd van corona is de subsidie ook te gebruiken voor de ontwikkeling van nieuwe businessmodellen en innovatieve manieren van ondernemen. 


De Regeling Economie en Innovatie is een subsidieregeling van Provincie Noord-Brabant. Het is bedoeld om innovaties aan te jagen en daarmee de economie te stimuleren. In onze regio voert Regio Noordoost Brabant de regeling namens de provincie uit. Jaarlijks is er 480.000 euro innovatiesubsidie beschikbaar. Goed voor gemiddeld 10-12 projecten met een totale projectwaarde van zo’n 1 miljoen euro.

 

Welke projecten kregen eerder al subsidie? Kijk hier voor een overzicht

Voor meer informatie: Celine van Soest: celine.vansoest@regionoordoostbrabant.nl, 06 82 14 16 06. Of ga naar de Economie-pagina op www.regionoordoostbrabant.nl.