Keukenbazen van start
22 augustus 2019
delen

Met de start van het nieuwe schooljaar 2019-2020 is ook de leukste en spannendste kookwedstrijd voor kinderen van 10 tot 12 jaar van start gegaan: Keukenbazen. Niet alleen de kinderen maar ook scholen, gemeenten, bedrijven, lokale chef-koks en de burgemeesters in Noordoost-Brabant zijn op dit moment druk in de weer.


Wie zich ‘Keukenbazen 2019’ en ‘SmaakBurgemeester’ van Nederland mogen noemen, weten we op 9 oktober a.s. Dat is tijdens Dutch Food Week. Dan wordt het finalediner georganiseerd. Een topjury bestaande uit topkok Jin Hu, culinair communicatiedeskundige Anouschka Peterink, hoofdredacteur van Food Inspiration Maaike de Reuver en Keukenbazenvloggers Charlotte en Isabelle zullen de gerechten beoordelen.  

 

Keukenbazen is een initiatief van Regio Noordoost Brabant en wordt mede mogelijk gemaakt door Rabobank, Koning Willem I College, Sligro, HAS Hogeschool en Langenhuijsen Catering. Door te ervaren hoe leuk samen koken en eten is, leren de kinderen meer over de herkomst en waarde van ons voedsel. Ga voor alle informatie naar www.keukenbazen.nl.

 

Of.... volg Keukenbazen via

Facebook: https://www.facebook.com/keukenbazen/

Twitter: https://twitter.com/keukenbazen

Instagram: https://www.instagram.com/keukenbazen/

YouTube: http://bit.ly/2cgW9OC