Keukenbazen na de zomer van start
18 juli 2019

Welk team mag zich Keukenbazen 2019 noemen? En wie wordt SmaakBurgemeester van Nederland? Dat weten we op 9 oktober a.s. na afloop van het finalediner van de Keukenbazen Battle 2019 bij Agri&Food Plaza in ’s-Hertogenbosch.

delen

Dit jaar organiseert Regio Noordoost Brabant de vijfde editie van de leukste en spannendste kookwedstrijd voor kinderen van 10 tot 12 jaar. Een topjury bestaande uit topkok Jin Hu, culinair communicatiedeskundige Anouschka Peterink, hoofdredacteur van Food Inspiration Maaike de Reuver en Keukenbazenvloggers Charlotte en Isabelle zullen de gerechten gaan beoordelen.

 

Met de start van het nieuwe schooljaar gaat de Keukenbazen Battle 2019 écht beginnen maar de juryleden, gemeenten, bedrijven, lokale chef-koks en de burgemeesters zijn nu al druk in de weer. Lees er alles over op www.keukenbazen.nl.

 

Bron: persbericht Keukenbazen 2 juli 2019

 

Keukenbazen is een initiatief van Regio Noordoost Brabant en wordt mede mogelijk gemaakt door Rabobank, Koning Willem I College, Sligro, HAS Hogeschool en Langenhuijsen Catering. Door te ervaren hoe leuk samen koken en eten is, leren de kinderen meer over de herkomst en waarde van ons voedsel.