Eén jaar samen!
14 februari 2021

Valentijnsdag is ook voor onze regio een bijzondere dag. Op deze dag ontvingen namelijk vorig jaar het geweldige nieuws dat het Rijk een Regio Deal met onze regio wilde sluiten. Ons hart ging sneller kloppen! Vandaag zijn we officieel één jaar samen.

delen

“We zijn blij met deze uitgestoken hand van het rijk. Een warme hand, die niet alleen met financiële middelen is gevuld, maar ook met expertise en mogelijkheden voor kennisdeling. Zoals in een echt partnerschap.

De Regio Deal zet onze regio en de mensen die er leven, wonen en werken in hun kracht. Het helpt ons om datgene nog beter te doen wat in ons DNA zit: gewoon dóen en samen de schouders zetten onder een goede toekomst voor inwoners en bedrijven. Werken aan een regio waar mensen graag zijn én naar toe komen.


In het afgelopen jaar is er ook in deze coronatijd al veel gebeurd. 17 projecten zijn in uitvoering gekomen. Meer weten, kijk dan eens op www.regionoordoostbrabant.nl/regiodeal. Het zijn projecten waarin we met elkaar werken aan de leefbaarheid en welvaart van onze regio. Ondernemers, overheden, kennisinstellingen, maatschappelijke organisaties én inwoners samen.

Van fijn wonen en werken in dorpen, steden en het buitengebied tot verduurzaming van de landbouw. Van talentontwikkeling voor de banen van nu en de toekomst tot aanpakken van ondermijning. Dat doen we met ongekende energie!” 

 

Jack Mikkers, voorzitter Regio Noordoost Brabant

 


Meer over: Regio Deal